RDW

Welkom op de website van autobedrijf DONS FLEX CARS. U vindt hier informatie over ons bedrijf en al onze occasions en nog veel meer.

Hierin vind u bij ons een leuke mix aan dealer auto’s die wij inkopen vanuit ons landelijk dealernetwerk welke wij in de jaren hebben opgebouwd. Wanneer u bij ons komt kijken laten wij u altijd eerst proefrijden met de auto naar keuze. Wij vinden dat rijden meer zegt dan woorden. U als klant staat binnen ons bedrijf centraal en wat er ook is u bent altijd welkom met vragen dan wel opmerkingen. Bij ons is inruil ook altijd mogelijk met alle merken auto’s.

 

Steeds vaker ontdekken mensen via het Internet ons bedrijf. Hier stemmen wij onze service zo goed mogelijk op af, waarbij een goed persoonlijk contact met de klant het uitgangspunt blijft.

 

Wij zijn tevens aangesloten bij het anti-kilometerfraude systeem te weten NAP, de Nationale Auto Pas. In dit systeem worden bij registratie door bij de RDW aangesloten bedrijven (tijdens APK / bij vrijwaring / enz.) de afgelezen kilometerstand ingevoerd in een database en daar onder het kenteken opgeslagen. Wij kunnen deze database op elk moment raadplegen voor u en u zo garanderen dat de auto die wij aan u gaan leveren is voorzien van een correcte en gegarandeerde kilometerstand!

 

 

Auto’s uitvoeren naar het buitenland dan  bent u ook bij ons op de juiste adres. Wij kunnen helpen om uw auto op een juiste manier te exporteren. Bij ons heeft u alles onder 1 dak zodat u niet van kastje naar de muur wordt gestuurd.

Geef een reactie